Rólunk

Sokkal többet kínálunk egy sima, átlagos adatrögzítésnél!

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik  könyveléssel, működésünk gyakorlati tapasztalattal, piacképes szaktudással rendelkező munkatársakra épül, akik a pontos és precíz szakértelemmel végzik munkájukat, szívükön viselik a régi és új ügyfeleink sorsát egyaránt.

Bemutatkozás

Több mint 20 éves könyvelési tapasztalattal rendelkező könyvelőként dolgozom. Pénzügyminisztériumnál nyilvántartott, regisztrációs számmal rendelkezem.

Megszerzett tapasztalataim alapján célom, hogy felelősségteljes, ügyfélorientált munkával, szakértelmem hasznosításával ügyfeleim érdekeit képviselve a vállalkozásuk fellendítését támogassam.

A határidőket pontosan betartjuk, elkészítjük a szükséges és aktuális  bevallásokat, ezáltal elkerülve a felesleges bírságot. 

Csapatunk

Az évek során megszerzett tapasztalatokkal és kialakult kapcsolatrendszer segítségével a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb módszerekkel tudjuk segíteni a vállalkozásokat, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

Koczka Erika

Vezető könyvelő

A sok éves tapasztalatomnak és a precíz, lelkiismeretes munkámnak köszönhetően, vállalkozásának pénzügyeiről biztos, hozzáértő kezek gondoskodnak. 

Koczka József

Ügyvezető

Arra vállalkozom, hogy cégemet az ismert piaci viszonyok között sikerre vigyem…

Referenciáink

Rólunk írták

Elégedett ügyfeleink írták

Géza karmester

A magamfajta művészeknek óriási biztonságérzetet tud adni, ha az adminisztratív terhek tengerében van, akire nyugodtan hagyatkozhat, az ügyek labirintusában eligazítást kap és helyette ügyelnek a határidők és teendők betartására. A könyvelő igazi bizalmi pozíció. Erikában nem csak remek szakembert, hanem igazán közvetlen, profi, türelmes és odafigyelő bizalmasra leltem, így szabadon foglalkozhatok hivatásom azon szegmenseivel, melyek igazán nekem valók.

Zsuzsa ügyfél

A Kontír-Perfekt Bt 2006-óta végzi cégünk könyvelését, Erikáról csak jókat tudok mondani, bátran ajánlom mindenkinek. Folyamatosan figyelemmel követi a könyvelésre, adózásra, számlázásra vonatkozó szabályok változását, figyelmeztet minket, ha ezzel kapcsolatban teendőnk van, vagy ha bevallási, fizetési határidő közeleg.  Mindig felhívja rá a figyelmet/jelzi, ha lehetőség van adójóváírás, járulékcsökkentés, vagy bármilyen más kedvezmény, támogatás igénybevételére és ki is járja nekünk! És nem utolsó sorban, akkor is felhív, ha éppen nincs a könyveléssel kapcsolatban teendő, csak éppen tudni szeretné, mindenki jól van-e nálunk.  

Zsolt kályhacsempe - készítő

Egy cégnél a legnagyobb reklám az elvégzett munka. Mi 20 éve próbáljuk a saját kis szegmensünkben a lehető legtökéletesebbet nyújtani. Ahhoz hogy ezt tehessük, nagyon fontos a háttér. Mi nem értünk a könyveléshez, ezért profira bíztuk. A megnyugtató bizalom itt a legfontosabb. Erika azon túl hogy elvégzi a feladatot, mindig annyi tájékoztatàst nyújt, amennyire épp szükség van. Évtizedes munkakapcsolatunk mára szinte családias. Jó Szívvel ajànlom őt mindenkinek, aki lelkiismeretes, jó szakembert keres cége könyveléséhez.

Tóth István Herceg Épszer Kft ügyvezető igazgatója.

A Herceg Épszer Kft (adószámunk: 11978716-2-13) könyvelését Koczka Erika mérlegképes könyvelő, nagy szaktudással, segítőkészséggel, fiatalos rugalmassággal, számviteli törvényeket naprakészen ismerve, annak betartását követve, cégünknek immáron 10 éve könyvel. A NAV felé és egyéb közügyeket kiszolgáló intézmények felé kiváló a kapcsolattartása. Könyvelői díjszabása szerény és korrekt. Bizalmunkat töretlenül fenntartjuk! Ajánlani tudjuk minden kezdő-és váltani kívánó vállalkozás részére! "Bizalom, Kötelezettség, Elhivatottság, Tudás, Barátság" egy helyen van!

Tamás Ferenc Kárpitos

Tamási Ferenc kárpitos vagyok. Erika legalább 15 éve könyvel nekem. De nem csak munka hanem baráti kapcsolat is kialakult köztünk. Mindig naprakész. Pontos és jó tanácsokat ad az adózás útvesztőiben. Remélem, hogy még sokáig dolgozunk együtt.

Jozefa Cangira

Ha jól számolom, kb. 10 éve a Cangira könyvelője Erika, akinek szaktudásában maximálisan megbízom és sosem csalódtam. Antibiznisz hozzáállással/tudással is nyugodt szívvel készülnek a termékeim a Bt. keretein belül, mert tudom, hogy egy vállalkozáshoz az egyik legfontosabb alappillér, a kiváló könyvelő, itt van mellettem, s mindenre figyel/figyelmeztet. S ami még nagyon fontos, nem csak szakemberként, hanem Emberként is nagyra becsülöm.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Ez több dologtól függ. Főállásban végezné-e a vállalkozást, vagy nyugdíjasként. Esetleg főállás mellett végezné mellékesként a vállalkozást? Az alakulás költségei is megfontolandó tényezők. Cégalapításánál szükség van ügyvédre és bejegyzési illetéket kell fizetni.

  Ez attól függ, mi lesz a cég tevékenysége. A vállalkozás működésével szorosan összefüggő és felmerülő költségek számolhatók el. Pl. alapítási költségek, bankköltségek, illetékek, bérleti díjak, oktatási-, képzési díjak, tárgyi eszközök beszerzése, anyag beszerzés, árubeszerzés stb.

  Mindenről, ami a vállalkozás érdekében felmerült, hiszen a számla az alapbizonylat, ami a felmerült költséget igazolja.

  Könyvelni csak számla vagy számviteli bizonylat alapján lehet.  Bemondásra is lehet számokat bekönyvelni, de ha egy ellenőrzés során az ellenőr nem találja meg a kérdéses számlát, akkor gondban van a vállalkozás.

  Ha egy számlát a partner nem fizet ki és jogi útra kerül a dolog, akkor önmagában a számla lehet, hogy kevés lesz.  A szerződésben érdemes tisztázni minden fontos feltételt, ami egy adóhatósági ellenőrzésnél vagy akár egy jogi eljárás esetén is jól jöhet.

  Attól függ, hogy a vállalkozásban főállású tag-e vagy nyugdíjas, illetve rendelkezik-e párhuzamosan más biztosítási jogviszonnyal.

  Egész egyszerűen azért, mert az a cég pénze, mivel a vállalkozás állította ki a számlát. Ha az ügyvezető magánszámlájára utalnák a számla ellenértékét, akkor azt lehetne feltételezni, hogy a sajátjaként akarja használni. Ezt sikkasztásnak is hívják. Kellemetlen a bíróságon magyarázkodni. 

  A könyvelő a vállalkozás könyveléséért felel. Ő nem munkajogász, nem üzemorvos, nem HR-es vagy meteorológus.  A cég működéséért a vállalkozó, illetve a tulajdonos felel. Ezért a vállalkozónak figyelnie kell a törvényi előírásokat és változásokat a cégre vonatkozóan.

  A könyvelési díj tartalmaz egy átalánydíjas alap összeget, amit abban az esetben is fizetni kell amikor nincs-, vagy kevesebb a bevétel. Például az internet előfizetési díjon sem változtat az a tény, ha egy adott hónapban kevesebbet internetezünk.

  A számviteli eredmény nem mindig készpénzben is ugyanannyi. Cégek esetében a törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a tulajdonosok eldöntsék mit csináljanak az év végi nyereséggel. Ki lehet azonnal venni és leadózni vagy csak később felhasználni. Az eredménytartalékba a nyereségnek az a része kerül, ami nem került kifizetésre osztalékként a tulajdonosok részére.